RSS feed på support.mwa.se

Nu kan du prenumerera på RSS feeds från vår supportsida. När det läggs upp nya supporttips, dokument, bibliotek eller liknande får du en feed och behöver med andra ord inte själv hålla reda på uppdateringar.

För att starta prenumerationen så klickar man på RSS-ikonen på hemsidan och sedan på knappen som då visas. Klistra sedan in den då kopierade länken i din RSS feed-mottagare, till exempel Outlook.

Länk till nedladdningssidan medd RSS-ikonen