Topp Tipsarkiv

Hur skickar jag en stor fil till supporten?

Senast ändrad 2017-03-28
  -

Om man vill skicka en fil till oss på supporten, men den är för stor för mailen, kan man använda sig av gratistjänsten sprend.

Gå in på www.sprend.com.

1. Klicka på knappen Välj fil. Du får nu upp ett nytt fönster. Leta upp filen du vill
    skicka till oss och klicka på knappen Öppna.

2. Avsändaradressen kan du inte ändra på om du inte betalar för tjänsten men det
    har ingen betydelse när du skall skicka något. Det viktigaste är att du i
    meddelandefältet skriver ditt namn, mailadress och förklarar ärendet.

3. I mottagarfältet skriver du support@mwa.se.

4. Som meddelande vill vi att du skriver ditt namn, företag och mailadress samt kort
    info om vad du vill ha hjälp med. Glöm inte att skriva vilken version projektet är
    gjort i om det är ett projekt du vill skicka.

5. När allt är ifyllt klickar du på knappen Sprenda filen. Nu börjar överföringen av din
    fil till Sprendservern. Stäng inte ned sidan förrän det är helt överfört.